Zo werk je met onze materialen

Pakketten in de praktijk

In onze pakketten vind je verschillende materialen die je gebruikt in je eigen teamroltrainingen. Pakket 1 is een basispakket. Pakket 2 is uitgebreider en in pakket 3 vind je alles wat je nodig hebt om een complete teamroltraining te verzorgen. In dit uitgebreide pakket vind je 3 draaiboeken, elk met een eigen diepgang en toepassing. Elk draaiboek heeft een eigen Powerpoint-presentatie. De slides zijn ondersteunend aan het draaiboek en de opdrachten zijn er kort en krachtig uitgewerkt.

 

Bij de draaiboeken maak je gebruik van onze aantrekkelijk vormgegeven teamrolkaartjes, -posters en teamprofielen. Met de kaartjes en posters hebben je deelnemers de belangrijkste kenmerken van de verschillende teamrollen overzichtelijk binnen handbereik. De teamprofielposter kun je gebruiken om de teamrollen van de deelnemers overzichtelijk te noteren. Kaartjes en teamprofielen kun je zonder de draaiboeken bestellen in pakket 2.

 

Lees het testimonial van Dominique van ‘t Hoog, DOEN Training

Teamrol filmpjes

Speciaal voor tools4trainers hebben we vier filmpjes gemaakt. Deze filmpjes zijn bedoeld om je presentatie levendiger te maken. In het eerste filmpje wordt kort en krachtig uitgelegd wat teamrollen zijn en hoe je ze kunt gebruiken. De andere drie filmpjes laten zien hoe het gedrag van de teamrollen eruit ziet in de dagelijkse praktijk. Per filmpje worden uitgelegd hoe ze te gebruiken. De filmpjes zijn ook los te verkrijgen in het basispakket.

 

Train de Trainer

Om het effect van je trainingen met het Teamrol Management Model van Belbin te vergroten bieden wij naast deze handige materialen en draaiboeken ook een toegepaste workshop aan. Leer in 1 dag hoe je de materialen toepast, met testresultaten werkt, en hoe je met de teamrollen de dynamiek in teams doorgrond en ontwikkelt.

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >ZO WERK JE MET DEZE PAKETTEN

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers