Initiatiefnemers van Tools4Trainers

Tools4Trainers is een initiatief van Mensen in Bedrijf en Broerz.

Tools4Trainers is een samenwerkingsverband tussen Broerz en Mensen in Bedrijf. De trainers van Mensen in Bedrijf volgden allemaal de Masterclass Belbin en zijn lid van het Belbin teamrolgilde. De afgelopen jaren hebben ze vele trainingen en workshops verzorgd gebaseerd op de teamrollen van Belbin.

 

Volg ons Train de trainer programma

En haal meer uit het werken met teamrollen

Wil je zelf ervaren en hoe je de werkvormen en materialen in de dagelijkse praktijk kunt gebruiken, volg dan ons train de trainer programma. In Teamrollen voor Trainers vergroten wij je arsenaal aan interventiemogelijkheden. Je ervaart onze werkvormen aan den lijve, ziet hoe de materialen in de praktijk gebruikt worden en hoort meer achtergrondinformatie over de teamrollen van Belbin.

 

Na afloop van dit eendaagse programma ken je de belangrijkste theorie over de teamrollen, herken je gemakkelijk teamrollen in de praktijk, weet je hoe deze met elkaar communiceren, kun je werken met de tools4trainers materialen en beschik je over een groot aantal meteen inzetbare teaminterventies.

Logo Tools4Trainers

Logo Mensen in Bedrijf

Logo Broerz

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >DE INITIATIEFNEMERS VAN TOOLS4TRAINERS

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers