Losse verkoop werken met teamrollen

Bestel extra materialen

Een aantal van onze materialen zijn ook los leverbaar. Als je eenmaal een pakket bij ons hebt besteld, krijg je een aanzienlijke korting op deze materialen.

 

Teamrolkaartjes

Set van 9 tafelkaartjes. Op elk kaartje staan de kenmerken en valkuilen per teamrol uitgewerkt, maar ook tips om meer uit je teamrollen te halen.

 

Teamrolposters

Set van 10 geplastificeerde A2-posters. Op de posters staan de teamrollen met de bijbehorende kenmerken, valkuilen en de bijdrage aan de samenwerking samengevat. De 10e poster is een overzichtsposter met alle teamrollen erop.

 

Teamprofielposter

Een invulbaar teamrollenoverzicht voor het maken van een overzichtelijke teamanalyse op basis van de aanwezige en afwezige teamrollen in het team.

 

Boek Leve het Verschil!

Praktisch boek over het werken met de teamrollen. Met heldere uitleg van de theorie en toepassing. Voor individuele ontwikkeling maar ook voor het ontwikkelen van teams en organsaties.

Losse verkoop

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE > OVERZICHT LOSSE VERKOOP

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers