Basispakket

Voor teamleiders en trainers die de teamrollen willen introduceren

Werk je weleens met de teamrollen van Belbin en wil je je presentatie ervan wat verlevendigen? Dan is dit pakket voor jou geschikt. In dit pakket vind je vier filmpjes. In het eerste filmpje wordt geschetst wat teamrollen zijn en wat je ermee kan doen. De drie andere filmpjes brengen de interactie tussen de verschillende teamrollen op heel herkenbare wijze in beeld. Een leuke toevoeging voor je trainingsmateriaal. Bij dit pakket ontvang je het boek Leve het verschil!. In dit boek een uitgebreide beschrijving van de verschillende teamrollen en tips hoe de teamrollen maximaal te benutten.

 

excl. btw

€ 275,00

21% btw

€ 57,75

incl. btw

€ 332,75

geen verzendkosten

Inhoud van het Basispakket

De Teamrol introductie films en het boek

 1. VideoCursus Werken met Teamrollen
  9 korte lessen om je kennis over de teamrollen op niveau te brengen.
 2. Introductiefilm
  Een film die uitleg geeft over de basis van de teamrollen.
 3. 3 Teamrolfilms op USB-stick
  Korte films waarin de teamrollen op een herkenbare manier worden geïntroduceerd.
 4. Boek Leve het Verschil!
  Hét boek op het gebied van de teamrollen in Nederland.
Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE > TEAMROL PAKKETTEN > BASISPAKKET

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers