Het pakket is bijzonder compleet, duidelijk en neutraal

Testimonial van een professional

"Het pakket is bijzonder compleet, duidelijk en neutraal. Als het mij met dit pakket nog niet lukt om een professionele training te verzorgen, dan ligt het aan mij! ;)

 

Waarom zouden andere trainers het wiel opnieuw uitvinden? We brengen als Belbin trainers toch hetzelfde verhaal, zij het op een eigen manier en al dan niet in combinatie met andere methodieken. Dit pakket vormt een ideale basis voor de structuur en inhoud van de dag en geeft een heldere uitleg van Belbin.

 

En hiermee bespaar je als trainer enorm veel tijd in de voorbereiding, het is dus een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdiend!"

 

Dominique van ‘t Hoog is sinds 2007 zelfstandig ondernemer met de bedrijven DOEN Training en Flexibility Amersfoort.

 

 

 

 

 

Dominique van 't Hoog

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >TESTIMONIAL VAN EEN PROFESSIONAL

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers