Voor wie zijn deze paketten interessant?

Bent u iemand uit onze doelgroep?

Voor Trainers

De teamrollen van Belbin worden door veel trainers gebruikt om inzichtelijk te maken welke kwaliteiten er in teams aanwezig zijn. Rob Groen verzorgt een uitgebreide Masterclass waarin vooral het afnemen van de testen centraal staat. Lang niet elke trainer heeft deze Masterclass gevolgd. Voor elke trainer die toch meer wil halen uit het werken met de teamrollen, hebben wij Tools4trainers ontwikkeld. Hier vind je alle materialen die jouw teamroltrainingen naar een hoger niveau tillen. Ter verdieping bieden wij toegepaste workshops om deze materialen nog meer te benutten.

 

Voor Teamleiders

Waarschijnlijk heb je als teamleider weleens gehoord van de teamrollen van Belbin. Grote kans dat je ooit weleens een internettestje hebt ingevuld of in een teamontwikkeltraject bent bezig geweest met de teamrollen. Maar hoe geef je er nu een vervolg aan in de dagelijkse praktijk? Onze materialen zijn ook zeer geschikt om het werken met de teamrollen levend te houden in jouw team.

Het materiaal wijst zichzelf en het werkt heel gemakkelijk

We zijn heel tevreden, scheelt veel voorbereiding.

Judith Pankras, PPG Europe BV.

 

Het is een prachtige visuele ondersteuning van het Belbin verhaal

De posters aan de wand en het programma hebben voor mij de meeste toegevoegde waarde. Ook de powerpoint kan ik ook goed gebruiken. Bestelproces vond ik prima en ik zou het materiaal ook zeker aanraden bij anderen.
Christine Slootweg, Slootweg Training & Advies

 

Ik vind ze er heel mooi en praktisch bruikbaar uitzien.
Marion Wolters, MW TRAINING EN COACHING

 

Het scheelt veel voorbereiding!

En het is makkelijk om iets te kunnen uitdelen.

Wendy Nieuwland, Gewoon aan de slag

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >VOOR WIE ZIJN DEZE PAKETTEN INTERESSANT

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers