Wat wij allemaal aanbieden

Pluk de vruchten van onze ervaring met het werken met de teamrollen

Vanuit onze ervaring als teamroltrainers weten wij dat het voorbereiden van trainingen veel tijd kost. Ook met het maken van goede draaiboeken en mooie powerpoint-presentaties ben je vaak uren zoet. Om nog maar te zwijgen van hand-outs en andere materialen. Toch waarderen je klanten een goede voorbereiding en mooi materiaal. Het vergroot je kans op succes.

 

Met Tools4trainers nemen we je veel werk uit handen en bezorgen we je materiaal waarmee je voor de dag kan komen. Alle materialen worden ook door ons gebruikt en hebben hun waarde in onze trainingen meer dan bewezen.

 

Wij stellen ze graag aan jou ter beschikking omdat wij graag bijdragen aan het verder verspreiden van de positieve boodschap van Meredith Belbin.

 

Ons aanbod

Tools voor Trainers

 

Compleet pakket

Werken met teamrollen

 

Losse verkoop

Werken met teamrollen

Teamrolkaartjes
Set van 9 tafelkaartjes

Teamrolposters
Set van 10 geplastificeerde A2-posters

Teamprofielposter
Invulbaar teamrollenoverzicht

Boek Leve het Verschil!
Praktisch boek over het werken met de teamrollen

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >WAT BIEDEN WIJ ALLEMAAL AAN

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers