Werken met teamrollen voor teamleiders

Met uw team in gesprek over talenten benutten in samenwerking

Leuk, zo’n workshop of training over de teamrollen van Belbin, maar hoe houd je het levend? En wat doe je als je team veranderd? Weer zo’n dure externe halen? Wij hebben voor jou materiaal waarmee je kan doorbouwen op de basis die je in een training hebt gelegd.

 

Onze materialen zorgen ervoor dat je nog eens teruggrijpt op het werken met de teamrollen. Met de teamprofielposter kun je na een wijziging in je team de nieuwe situatie snel in kaart brengen en de filmpjes helpen je om in een paar minuten tijd de inhoud van de teamroltraining weer op te frissen.

 

Door op gezette tijden met ons materiaal aan de slag te gaan, houd je het werken met de teamrollen levend en kun je de kwaliteiten in je team beter benutten.

 

Teamrollen voor teamleiders

Tools4Trainers

Nav :: HOMEPAGE >WERKEN MET TEAMROLLEN VOOR TEAMLEIDERS

Winkel overgenomen

Deze webwinkel is een initiatief van Mensen in Bedrijf, specialist in teamontwikkeling. De activiteiten van Tools4Trainers zijn per 1 september 2018 overgeplaatst naar de webwinkel van Mensen in Bedrijf. Naast de teamrolmaterialen die op deze site werden aangeboden, vind je hier spellen, handouts vragenlijsten en andere tools om zelf in teamontwikkeling in te zetten.

Copyright 2012 Tools4Trainers.nl | Stalpaert vd Wielenlaan 8 | 3401AK IJsselstein | KvK 54801044 | info@tools4trainers.nl | Initiatiefnemers